Befektetést keresek

Ha szeretné pénzét biztonságosan kamatoztatni miközben biztosítási védelme is van, válassza a PostaHozamŐr-t! Ez az egyszeri díjas életbiztosítás biztos befektetés is egyben, minimum egy, maximum tizenkét naptári hónapra előre garantált hozamot nyújt.

 A PostaHaszonŐr biztosítja az életbiztosítások előnyeit: öröklési illeték-mentes és a jelenlegi adójogyszabály szerint 5 adóév eltelte után kamatadómentesen visszavásárolható. Mindazok számára ideális megoldás, akiknek olyan rugalmas, bármikor hozzáférhető életbiztosításra van szüksége, amellyel előre tudnak tervezni.

Amennyiben várható, hogy egy év után szüksége lesz pénzére, válassza a rugalmas, bármikor hozzáférhető PostaHaszonŐr 2.0 egyszeri díjas életbiztosítást, mely biztosítja az életbiztosítások előnyeit: öröklési illeték-mentes és minimum tíz év eltelte után kamatadó-mentes.

A PostaTakarékosKönyv folyamatos díjas életbiztosítást azoknak ajánljuk, akik szeretnének valamilyen célból félretenni, úgy, hogy a megspórolt pénzükhöz bármikor hozzáférhessenek, de nem tudják vállalni a hosszú távú elköteleződést, illetve a rendszeres díjfizetést.