Lakást veszek vagy albérletbe költözöm

Lakást, házat vásárlóknak ajánljuk PostaFészekŐr lakásiztosításunkat, mely megfelelő védelmet nyújt a lakást, házat fenyegető leggyakoribb veszélyekkel szemben. Többféle csomagból összeállítható, ún. moduláris biztosításunk azok számára is tökéletes védelmet nyújt, akik különleges értéktárgyakat, számítástechnikai eszközöket, kerti felszereléseket, stb. szeretnének biztosítani.

Albérletben élőknek pedig ajánljuk a PostaFészekŐr ingóság csomagunkat, amely külön, tehát épületbiztosítás kötése nélkül is igényelhető, és amely szabadon választható biztosítási összegekkel teszi lehetővé a szerződés rugalmas összeállítását.

Akár hisszük, akár nem, leggyakrabban a háztartásokban történnek balesetek. A PostaTestŐr balesetbiztosítás segít abban, hogy Ön és családja könnyebben viseljék a baleset következtében felmerülő terheket, a nem várt extra kiadásokat, és az esetlegesen kieső jövedelmet.

Ha lakáshitellel rendelkezik, kössön PostaÉletŐr folyamatos díjas haláleseti életbiztosítást, hogy hiteltartozását ne szeretteinek kelljen törleszteniük, ha Önnel váratlan tragédia történne.