NEGYEDÉVES JÖVŐTERVEZŐ NYEREMÉNYJÁTÉKAINK

Mit kínál Önnek a jövőtervező nyereményjátékok évnyitó időszaka?

Készíttessen a 2022.07.01. és 2022.09.30. közötti akciós időszakban díjkalkulációt, vegyen részt nyereményjátékunkban, nyerjen, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző ajándékot: a 100 000 Ft értékű OMV üzemanyagkártyát vagy a 100 000 Ft értékű LIDL ajándékutalványt. Sorsolás: 2022.10.11-én. 

  • Az egyik nyereményt a PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítási díjat kalkulálók között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaUtasŐr és PostaÉdesOtthon lakásbiztosítási díjat kalkuláltatók között sorsoljuk ki.

Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ugyanebben az időszakban biztosítási szerződést kötő Ügyfeleink között 2 db HP 255 G8 laptopot sorsolunk ki 2022.11.08-án.

  • Az egyik nyereményt a PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaNyugdíj Prémium, PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást kötők között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaUtasŐr és PostaÉdesOtthon lakásbiztosítási szerződést kötők között sorsoljuk ki.


A 2 db HP 255 G8 laptop sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyek a sorsolás napján díjrendezettek, és érvényben vannak..

Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

Termékeinkről részletesen itt tájékozódhat.