Aktuális akciók

Tervezzük meg a jövőt közösen!

Kérje postai munkatársaink segítségét!

 

Az öngondoskodás sosem csak rólunk szól, hanem gyermekeink, szeretteink iránti felelősségünk is. A jövőtervező biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes terveinek megfelelő lehetőséget. Gyermekei, unokái, saját álmai valóra válását a megtakarítással egybekötött PostaSzemünkfénye életbiztosítás megkötésével alapozhatja meg, nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról a PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítással gondoskodhat.

 

Ajándék okoskarpánt Önnek, szeretteinek

 

Ha az akciós időszakban, 2020.02.03. és 2020.04.05. között minimum 15 000 forintos havi díjjal legalább 10 éves tartamú PostaNyugdíj Aranytartalék és/vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt, egy Xiaomi Mi Band 4-es okoskarpánttal ajándékozzuk meg!*

 

* Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Az ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.08.31-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A kép illusztráció.


 Kalkuláltasson és nyerjen: két fantasztikus meglepetés közül választhat!

 

Készíttessen előkalkulációt az akciós időszakban az alábbi biztosításaink** bármelyikéhez, adja meg adatkezelési hozzájárulását, és így részt vehet a 2020.04.10-i sorsoláson. Összesen két nyertest sorsolunk ki, és ha a szerencse Önnek kedvez, az alábbi ajándékok közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt:

 

  • HP laptop

  • Philips gőzállomásos vasaló

 

A nyereményjáték részleteiről ITT olvashat.

 

**Az előkalkulációs sorsoláson részt vevő termékek: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.