Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, az egész család biztonságáról, és megajándékozzuk!

Ha a 2019.08.26. és 2019.10.27. közötti akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíjAranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt minimum 15 000 forintos havi díjjal, és mellé Posta Családi Biztosítás csomagot is választ, egy Lenovo tabletet kap ajándékba.

Ha legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítást választ minimum 8 000 forintos havi díjjal (Posta Családi Biztosítás nélkül), egy hordozható mobiltöltővel lepjük meg.*

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.02.28-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A tablet típusa: Lenovo Tab E7TB-7104F. A képek illusztrációk.