Aktuális akció

Megtakarítással egybekötött életbiztosítások az egész családnak, ajándékokkal és nyereményekkel!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, az egész család biztonságáról, és megajándékozzuk!

 

Ha a 2019.08.26. és 2019.10.16. közötti akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt minimum 15 000 forintos havi díjjal, és mellé Posta Családi Biztosítás csomagot is választ, egy Lenovo tabletet kap ajándékba.*


 

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.02.28-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A tablet típusa: Lenovo Tab E7TB-7104F. A képek illusztrációk.

 

 

Kalkuláltasson és nyerjen: három fantasztikus meglepetés közül választhat!


 

Postai munkatársunk segítségével készíttessen előkalkulációt az alábbi biztosításaink** bármelyikéhez, adja meg adatkezelési hozzájárulását, és így részt vehet a 2019.10.25-i sorsoláson.

 

Ha a szerencse Önnek kedvez, az alábbi nyeremények közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt:

 

  • iPhone 8 okostelefon

  • Páros hévízi wellnesshétvége

  • Robotporszívó

 A nyereményjáték részleteiről ITT  olvashat.

 

**A következő biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes életcéljainak legmegfelelőbbet: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.