Életbiztosítások

Családfenntartóknak és hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni, a PostaÉletŐr életbiztosítást ajánljuk. A határozott tartamra szóló kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.

Amennyiben nyugdíjas évei anyagi biztonságát szeretné megteremteni, ajánljuk Önnek a PostaNyugdíj Aranytartalék első folyamatos díjas életbiztosításunkat. A befizetett díjra évente 20% adójóváírás igényelhető a jelenleg hatályos adójogszabályok szerint. Érdemes időben elkezdeni a gondoskodást nyugdíjas éveinkről – akár már pályakezdőként –, hiszen a nyugdíjrendszer változásával, a csökkenő állami szerepvállalással az öngondoskodás egyre nagyobb jelentőséggel bír.
PostaNyugdíj Prémium éves díjfizetésű nyugdíjbiztosítás rugalmasságával és egyszerűségével prémium megoldás az öngondoskodásra mindazoknak, akiknek komoly terveik vannak a nyugdíjas évekre. A jövő nyugdíjasai a mai kezdő nyugdíjnál várhatóan alacsonyabb összegre számíthatnak. Jó hír, hogy egyre tovább élünk. Nyugdíjunk szempontjából viszont ez egy elöregedő társadalom képét vetíti előre, ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb járulékfizetőnek kell „eltartani” a növekvő számú és nagyobb átlagéletkort megélt nyugdíjas réteget. A vágyott és a várható életszínvonal közötti űrt csak öngondoskodással lehet pótolni, érdemes most elkezdeni!
Gondoskodni szeretne gyermekei, unokái jövőjéről, biztonságos életkezdéséről, segíteni szeretne álmaik, céljaik megvalósításában? A PostaSzemünkfénye folyamatos díjas életbiztosítás és megtakarítás azok számára nyújt segítséget, akik előre terveznek és időben elkezdenek félretenni gyermekeik/unokáik jövőjének megteremtése érdekében, hogy ne az anyagiakon múljon a továbbtanulás vagy az önálló életkezdésük megalapozása. 

Szeretné végre valóra váltani régen dédelgetett álmait? Szívesen takarékoskodik egy-egy távlati cél érdekében? A rendkívül rugalmas PostaMozaik Megtakarítás termék folyamatos díjas számláján kezelt összeghez bármikor hozzátehet, ha azonban szüksége van rá, ki is vehet belőle. Különféle kiegészítő biztosítások közül választhat, köztük munkanélküliség esetén szolgáltató díjátvállalást.

Családfenntartóknak és hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akikcsak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni,a PostaÉletŐr életbiztosítást ajánljuk. határozott tartamra szóló kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.

Ha szeretné pénzét biztonságosan kamatoztatni miközben biztosítási védelme is van, válassza a PostaHozamŐr-t! Ez az egyszeri díjas életbiztosítás biztos befektetés is egyben, minimum egy, maximum tizenkét naptári hónapra előre garantált hozamot nyújt.

 A PostaHaszonŐr biztosítja az életbiztosítások előnyeit: öröklési illeték-mentes és a jelenlegi adójogyszabály szerint 5 adóév eltelte után kamatadómentesen visszavásárolható. Mindazok számára ideális megoldás, akiknek olyan rugalmas, bármikor hozzáférhető életbiztosításra van szüksége, amellyel előre tudnak tervezni.
Mindazok számára, akiknek olyan rugalmas, bármikor hozzáférhető életbiztosításra van szükségük, amellyel előre tudnak tervezni, illetve azoknak, akik egyszeri díjas befektetést keresnek, de az életbiztosítások előnyeit is élvezni szeretnék, ideális megoldás a PostaHaszonŐr 2.0 életbiztosítás. Ügyfeleink a pénzpiac mozgásaihoz igazodó, minimum egy, maximum három naptári hónapra előre meghirdetett, biztos hozamokhoz jutnak.
Azoknak, akik takarékoskodni szeretnének, de nem tudják vállalni a hosszú távú elköteleződést, illetve a rendszeres díjfizetést, a PostaTakarékosKönyv lehet a jó megoldás. A folyamatos díjas életbiztosítás adott időszakra előre meghatározott évesített nettó hozamával és a rendkívüli díjas számlájára történő rendkívüli befizetések lehetőségével különösen rugalmas befektetési formát kínál mindenkinek.
Ifjú éveinken túljutva egyre gyakrabban gondolunk az elmúlásra. Az ismerősök, családtagok fájdalmas elvesztése, a betegségek felidézhetik bennünk a kérdést: vajon meddig élünk, és mennyi időt tölthetünk szeretteinkkel? Még éltünkben hogyan gondoskodhatunk róluk, arról az időszakról, amikor mi már nem leszünk? Súlyos gondokat, nagy terheket vehetünk le a vállukról, ha még időben megteremtjük a végső búcsúztatónk és a tisztességes temetés körülményeit. Ebben nyújt segítséget a PostaÖrökhagyó temetkezési célú folyamatos díjas életbiztosítás.