Aktuális akció fiataloknak MacBook nyereményjáték

Kezdd könnyen és kényelmesen az öngondoskodást!

Ugye Te is azok közé tartozol, akik nem veszik félvállról a dolgokat? A jövőt se vedd úgy, hiszen ezen is múlik, hogy ne kelljen lemondanod majd álmaidról és megszokott életszínvonaladról.

  • Most akár két mozijegy árából elkezdhetsz gondoskodni a jövődről.
  • A nyugdíjbiztosításhoz ráadásul állami támogatás is jár, ami évente 20 százalékos, akár 130 ezer forintos adójóváírást jelent.*
  • Ne késlekedj, mert a halogatásnak ára van!
  • A szüleid is megköthetik számodra a nyugdíjbiztosításodat, segíthetnek neked elindulni az úton, majd később átadhatják neked a díjfizetés felelősségét és lehetőségét is.

* A 2022. februárban esedékes, gyermeket nevelőknek járó szja-visszatérítés ezt befolyásolhatja.

2021.11.15. és 2021.12.31. között már havi 3 500 forinttól elindíthatod előtakarékosságodat, PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítás megkötésével. Ennek feltétele, hogy a szerződés Biztosítottja 35 éves vagy fiatalabb legyen, elektronikus kommunikációt és csoportos banki fizetési módot válasszon.

Gyere be a postára, kösd meg nyugdíjbiztosításodat, és nyerj egy MacBook Air laptopot!

2021.11.15. és 2021.12.31. között a Postán megkötött PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosításoddal Apple MacBook Air 13" laptopot nyerhetsz a 2022. február 8-i sorsoláson. Feltételek: a Biztosított 35 éves vagy fiatalabb legyen, a szerződés elektronikus kommunikációval és csoportos beszedési fizetési móddal jöjjön létre, és a sorsolás napján érvényben legyen. Részletek a játékszabályzatban. 


További nyeremények várnak rád!

Ha ugyanebben az időszakban a postai munkatárssal kiszámoltatod, hogy mennyi nyugdíjra számíthatsz, és mennyit érdemes félretenned, részt vehetsz egy másik nyereményjátékban is, ahol 100 000 Ft összértékű Edenred Komfort ajándékkártyát is nyerhetsz! Sőt, szerződéskötés esetén esélyed van arra is, hogy megnyerd a Samsung okos televízió egyikét! Részletek ITT.

Nyugdíjcélú megtakarítás fiataloknak? IGEN!


A harmincas éveinkben már felelősséggel tartozunk családunkért, szeretteinkért és nem utolsó sorban önmagunkért. Ahogy telnek az évek, úgy válik egyre nagyobb kihívássá a jövőről való gondoskodás.
A ti korosztályotokban, 20-30 éves kor körül óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy mi értelme a nyugdíjjal foglalkozni, ha évtizedekig dolgoztok majd azért, hogy nyugdíjasként ne legyen gondotok a havi megélhetésre. Joggal várhatnátok el, hogy hosszú évek munkájával letudjátok ezt a kérdést. Ez azonban nem így van. Ha 65 év felett is a megszokott életszínvonalunkon szeretnétek élni, akkor arról nektek is gondoskodnotok kell. Bárhogy is nézitek, ha nem készültök fel előre, akkor a megszokottnál alacsonyabb életszínvonalra számíthattok. A legjobb időszak, hogy pénzügyi öngondoskodásba kezdjetek, az a 20-as, illetve a 30-as éveitek!

Ne késlekedj, mert a halogatásnak ára van!

Minél korábban kezdesz el takarékoskodni, annál több időd van arra, hogy a számodra megfelelő összeget összegyűjtsd a nyugdíjad kiegészítésére. 

Nyugdíjkalkulátorunk segítségével végeztünk egy kis számítást: megmutatjuk neked, hogy mit jelent, ha 30 évesen kezded el az öngondoskodás e formáját, és mit jelent, ha 40 évesen.

 

Mikor kezded el a megtakarítást?
 

30
évesen

 

40
évesen

Hány forinttal indítod el a megtakarítást havonta?
 6 000 Ft              
 6 000 Ft            

Mennyi pénzt kapsz összesen nyugdíjba lépésedkor,
azaz mennyi lesz az elérési összeg?**

 3 973 512 Ft
 3 973 512 Ft
Ha 30 éves korod helyett 10 évvel később,
azaz 40 évesen kezdesz el
megtakarítani, akkor ennyivel
kevesebb elérési összegre számíthatsz:

   1 775 712 Ft

** Az elérési összeg kiszámításánál azzal a feltételezéssel éltünk, hogy Biztosítottként 65 éves korodban éred el az öregségi nyugdíjkorhatárt. A fenti elérési összeget a tartam során növelheti a többlethozam-visszajuttatás, a különdíj befizetés, valamint a 20% adójóváírás (ha az adójóváírás jogszabályi rendelkezései nem változnak). 

Gyakorlatilag ezért mondja a legtöbb szakértő, hogy kezdjél el minél hamarabb gyűjteni a nyugdíjadra! Te még időben vagy! Gyere, ugorj be a hozzád legközelebb eső postára! Keresd meg a hozzád legközelebbit itt: https://posta.hu/ep-postakereso