Aktuális akciók

Jövőtervező életbiztosítások az egész családnak, ajándékkal és nyereményjátékkal várjuk a Postákon!

Az ősz és a tél nemcsak az elcsendesülés időszaka, hanem lehetőség arra is, hogy számot vessünk a távolabbi jövőnkkel. A Posta Biztosító jövőtervező biztosításai között Ön is megtalálhatja a személyes terveinek legmegfelelőbb lehetőséget: nyugdíjas éveinek anyagi biztonságát a PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítás választásával, gyermekei, unokái, saját álmai valóra válását a megtakarítással egybekötött PostaSzemünkfénye életbiztosítás megkötésével.

Lenovo tablet Önnek, szeretteinek!

Ha a 2019.10.18. és 2019.12.08. közötti akciós időszakban, minimum 15 000 forintos havi díjjal legalább 10 éves tartamú PostaNyugdíj Aranytartalék és/vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt, egy Lenovo tablettel ajándékozzuk meg!*

* Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Az ajándék tablet a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.04.30-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A tablet típusa: Lenovo Tab E7 TB-7104F. A kép illusztráció.

 

Kalkuláltasson és nyerjen: két fantasztikus meglepetés közül választhat!

Készíttessen előkalkulációt 2019.10.18. és 2019.12.08. között az alábbi biztosításaink** bármelyikéhez, adja meg adatkezelési hozzájárulását, és így részt vehet a 2019.12.12-i sorsoláson. Összesen négy nyertest sorsolunk ki, és ha a szerencse Önnek kedvez, az alábbi ajándékok közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt:

Tefal konyhai robotgép vagy Makita akkus fúró-csavarbehajtó

  A nyereményjáték részleteiről ITT olvashat:

**Az előkalkulációs sorsoláson részt vevő termékek: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.