Aktuális akciók

Kezdje a nyarat jövőtervezéssel!

Megtakarítással egybekötött életbiztosítások az egész családnak, ajándékokkal és nyereményekkel

 

Tegye biztonságossá a jövőt! Élje át a jóízű felfrissülés élményét az otthonában és a nyári kirándulások alkalmával!

 

 

Kössön az akciós időszakban, 2019.05.06. és 2019.06.30. között legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítási szerződést, és megajándékozzuk.*

 

Amennyiben a szerződésének havi díja:

  • legalább 15 000 Ft, az Ön ajándéka egy Krups Nescafe Dolce Gusto kapszulás kávéfőző;

  • legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot, egy praktikus hűtőtáskát adunk ajándékba.


*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.11.15-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A képek illusztrációk.


 

Tegyen még ma egy élményekkel teli és egészséges jövőért!
Életbiztosítási díjkalkulációért most városi kerékpárt nyerhet!
 


 

Készíttessen előkalkulációt a postán folyamatos díjas életbiztosításaink** bármelyikéhez, és a 2019.07.05-i sorsoláson megnyerheti a 3 db Csepel városi kerékpár egyikétA nyereményjáték szabályzatát letöltheti ITT.


**A következő biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes életcéljainak legmegfelelőbbet: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.