Termékinformációk

Szeretni valakit annyit tesz, mint megtervezni a jövőt, vigyázni a másikra és gondoskodni róla. Ennek egyik kifejeződése lehet a gyermekes szülőknek, nagyszülőknek ajánlott, megtakarítási célú életbiztosítás, a PostaSzemünkfénye. Gondoskodjon gyermeke, unokája jövőjéről, anyagilag biztonságosabb életkezdéséről, segítse őket álmaik, céljaik megvalósításában!

A legszebb dolog
„Nekem a gyermekem a legfontosabb. Szeretném, ha neki mindaz sikerülne, amiről én csak álmodtam. Úgy érzem, a jövője szempontjából nagyon fontos a világ megismerése, a nyelvtudás, a továbbtanulás, a jó egyetem, az első lakáshoz, autóhoz jutás lehetősége. Mindaz, amit most számára megtakarítok, akkor térül meg, amikor 10 év múlva, élete döntő szakaszához érkezve, elindul a nagybetűs Életbe.” (Melinda, 40 éves gyógyszertári szakasszisztens)

Biztosítsa a holnap lehetőségeit ma!
Jó szülőnek lenni manapság igazán nem mindennapi teljesítmény. Szinte művészet! Nem könnyű okosan szeretni, s értő szülői figyelemmel a jó dolgok felé terelgetni a gyermeket, s mindeközben okos pénzügyi tervezéssel időben felmérni jövőbeli igényeit is.

A biztos jövőnél nem adhatunk nagyobb ajándékot gyermekeinknek. Nincs szebb ajándék annál, amikor mindennek eredményeképp láthatjuk őket boldogan szárnyalni a vágyott egyetemen, friss házasként, az első önálló lakásban vagy épp sikeres fiatal vállalkozóként.

Ezt a lehetőséget kínálja a felelősen gondolkodó szülőknek a PostaSzemünkfénye.

Beszédes példák
Tótfalusiék 10 éve élnek boldog házasságban. Lányuk, Judit, 8 éves. Saját tapasztalatból tudják, milyen fontos az életkezdéshez az önálló lakás. Úgy gondolják, hogy 10 év alatt meg tudnak számára annyit takarítani, amivel segíteni tudják lányuk lakásvásárlását. Erre a célra havi 11, 20, 30 ezer forintos induló havi díjban gondolkodnak.

 

1 A példaszámításunk 34 éves Biztosítottra vonatkozik. A választott elérési biztosítási összeget a tartam során növelheti a többlethozam-visszatérítés, valamint a rendkívüli díjbefizetés.

 

Mi mindenre lehet szüksége majd gyermekének a sikeres életkezdéshez?

 

 

Még több figyelem, még nagyobb biztonság a kisgyermekes családoknak!

Ha a haláleseti biztosítási esemény időpontjában a Biztosított 3 évnél fiatalabb gyermek szülője, a biztosító a haláleset időpontjában aktuális haláleseti biztosítási összeget 50%-kal megnöveli.

 

Mit nyújt Önnek a PostaSzemünkfénye?
Megbízható szolgáltatást, melynek kialakításakor a felnövő generáció érdekeit, az értékállóságot és a rugalmasságot vettük figyelembe.

Megfelelő mennyiségű pénzt gyűjthet össze, melyet az Ön által meghatározott lejárati időpontban tetszés szerint egy összegben átadhat gyermekének, vagy például a továbbtanulás alatt havi járadékszolgáltatásként vehet igénybe, vagy esetleg a nagyobb összeg elérése érdekében meg is hosszabbíthatja a megtakarítás idejét.

Alacsony havi díjjal is elindíthatja, amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel is hozzájárulhat a lejárati szolgáltatás növeléséhez.

Biztonságot Önnek és családjának, hiszen „Dupla biztonság” csomagunk választása esetén az Ön által kitűzött cél, gyermekének anyagi biztonsága akkor is megvalósul, ha Önnel megtörténik a legrosszabb.

 

Tovább növelhetik megtakarításukat, ha legalább 10 éves tartamot és minimum 20 000 forintos havi díjat választanak, mert így a biztosító a tartam végén, a hozamokon felül további 10%-kal növeli meg az elérési biztosítási összeget. 

 

Adja meg gyermekének a továbbtanulás esélyét!
A tudás manapság nagy érték. De mint mindennek, ennek is ára van. Az elmúlt években az egyetemeken és a főiskolákon egyre magasabbak lettek a felvételi követelmények. Aki pedig nem éri el a szigorú ponthatárokat, az csak a képzési költségek megtérítésével juthat az áhított végzettséghez.2 Ez a megélhetési költségeken felül további 1-6 millió forint kiadást jelenthet a szülők számára.

A PostaSzemünkfénye a továbbtanulás sorsdöntő kérdésében is segítséget nyújthat, a tehetséges, szorgalmas gyermekeknek nem kell anyagi okokból lemondaniuk a felsőoktatásban való részvétel lehetőségéről.

 

Források: felvi.hu, eduline.hu, ksh.hu

2 Az elmúlt években jellemzően a diákok több mint 35%-a csak tandíj fizetésével kerülhetett be az egyetemekre, főiskolákra. Forrás: ksh.hu, Statisztikai Tükör, Oktatási adatok, 2018/2019.

3 A konkrét egyetemek és szakok önköltséges képzéseinek áráról a felvi.hu-n találhatók részletes, aktuális adatok.

 

Hol lehet megkötni?

PostaSzemünkfénye  biztosítási szerződését az Önhöz legközelebb eső postán kötheti meg.