Termékinformációk

Biztosítsa a holnap lehetőségeit ma!

Jó szülőnek lenni manapság igazán nem mindennapi teljesítmény. Szinte művészet! Nem könnyű okosan szeretni, s értő szülői figyelemmel a jó dolgok felé terelgetni a gyermeket, s mindeközben okos pénzügyi tervezéssel időben felmérni jövőbeli igényeit is. A biztos jövőnél nem adhatunk nagyobb ajándékot gyermekeinknek. Nincs szebb ajándék annál sem, amikor mindennek eredményeképp láthatjuk őket boldogan szárnyalni a vágyott egyetemen, friss házasként, az első önálló lakásban vagy épp sikeres fiatal vállalkozóként. Ezt a lehetőséget kínálja a felelősen gondolkodó szülőknek a PostaSzemünkfénye.

 

Mit nyújt Önnek a PostaSzemünkfénye?

  • Megbízható szolgáltatást, melynek kialakításakor a felnövekvő generációk érdekeit, az értékállóságot és a rugalmasságot vettük figyelembe.
  • Megfelelő mennyiségű pénzt gyűjthet össze, melyet az Ön által meghatározott lejárati időpontban tetszés szerint egy összegben átadhat gyermekének, vagy például a továbbtanulás alatt havi járadékszolgáltatásként vehet igénybe, vagy esetleg a nagyobb összeg elérése érdekében meg is hosszabbíthatja a megtakarítás idejét.
  • Alacsony havi díjjal is elindíthatja, amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel is hozzájárulhat a lejárati szolgáltatás növeléséhez.
  • Biztonságot Önnek és családjának, hiszen Dupla biztonság csomagunk választása esetén az Ön által kitűzött cél, gyermekének anyagi biztonsága akkor is megvalósul, ha Önnel megtörténik a legrosszabb. 

Adja meg gyermekének a továbbtanulás esélyét!

A tudás manapság nagy érték. De mint mindennek, ennek is ára van. Az elmúlt években az egyetemeken és a főiskolákon egyre magasabbak lettek a felvételi követelmények. Aki pedig nem éri el a szigorú ponthatárokat, az csak a képzési költségek megtérítésével juthat az áhított végzettséghez.* Ez a megélhetési költségeken felül további 1-6 millió forint kiadást jelenthet a szülők számára. A PostaSzemünkfénye a továbbtanulás sorsdöntő kérdésében is segítséget nyújthat, a tehetséges, szorgalmas gyermekeknek nem kell anyagi okokból lemondaniuk a felsőoktatásban való részvétel lehetőségéről.

Források: felvi.hu, eduline.hu
* Az elmúlt években jellemzően a diákok több, mint 40%-a csak tandíj fizetésével kerülhetett be az egyetemekre, főiskolákra. Forrás: felvi.hu, elmúlt évek statisztikái (2014/Á-2016P)
** A konkrét egyetemek és szakok önköltséges képzéseinek áráról a felvi.hu-n találhatók részletes, aktuális adatok.

Hol lehet megkötni?
A PostaSzemünkfénye biztosítás csak kijelölt postákon köthető meg. A kijelölt posták listáját letöltheti ITT.