Termékinformációk

Gondoskodjon párjáról, és váltsák valóra közös álmaikat!

 

Szeretni valakit annyit tesz, mint közösen tervezni meg a jövőt, vigyázni a másikra és gondoskodni róla. Ennek egyik kifejeződése lehet a pároknak, házastársaknak ajánlott, kedvező megtakarítási lehetőséget is nyújtó életbiztosítás, a PostaSzemünkfénye.

 

  • Okos tervezés a közös jövőért és egymásért

  • Gyorsan és egyszerűen megköthető: orvosi vizsgálat nélkül, telefonos kockázatelbírálással

  • Most még többet kihozhatnak megtakarításaikból, ha legalább 10 éves tartamot és minimum 20 000 forintos havi díjat választanak, mert így a tartam végén a hozamokon felül további 10%-hoz is hozzájuthatnak!

  

JÓTANÁCSOK A JÖVŐTERVEZÉSHEZ – LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

Közös célok

 

Önök vajon minek örülnének párjával a legjobban? Egy nyaralónak kedvenc üdülőhelyükön? A hosszú távon biztos anyagi háttérnek? Netán egy nagy utazást terveznek? 

 

A PostaSzemünkfénye segítségével a hozamokkal gyarapított megtakarításaikat a tartam végén bármilyen célra felhasználhatják, miközben az életbiztosítási fedezetekkel felelősen gondoskodhatnak egymásról.

 

Családi kincstár

 

Ha az álmok mögött nincs tudatos tervezés, az anyagi erőforrások könnyen elfolyhatnak.

 

A PostaSzemünkfénye az egyéni megtakarítási ritmus lehetőségével is segíti a sikeres jövőtervezést. Havi, negyedéves, féléves vagy éves fizetési ütemezés közül lehet választani. Sőt, ha anyagi lehetőségeik megengedik, alkalmanként nagyobb összegekkel is növelhetik az addigi megtakarításukat, így a tartam végén a tervezettnél is nagyobb anyagi források állnak majd rendelkezésükre.

 

Mindenre gondolni kell!

 

Azzal is számolni kell, hogy jövőnk sajnos nem csak rajtunk múlik: egy nem várt nagyobb kiadás, a jövedelem visszaesése vagy épp egy baleset sajnos a legjobb szándék ellenére is akadályozhatja a tervek megvalósulását. Ha igazán szeretünk valakit, arra is gondolni kell, mi történne vele, ha magára maradna.

 

A PostaSzemünkfénye baleset- és életbiztosítási fedezete egy ilyen nem várt nehéz élethelyzetben is segítséget nyújt, ha pedig idő előtt van szükségük megtakarításaikra, az úgynevezett visszavásárlási lehetőséggel a tartam vége előtt is hozzájuthatnak pénzükhöz.

 

PostaSzemünkfénye  biztosítás a kijelölt postákon köthető meg. A kijelölt posták listáját ITT töltheti le.