Termékinformációk

EZT A TERMÉKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESíTJÜK.

Casco Light gépjármű-biztosításunkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének teljes körű casco biztosítást kötni járművükre, de biztosítási védelmet szeretnének arra az esetre, ha önhibájukból közlekedési baleset okozójává válnak.

Mi történik a közlekedési balesetet okozó Ügyfél saját autójával?
Erre a kérdésre ad választ a Casco Light biztosítás: a saját autóban egy közlekedési baleset kapcsán keletkezett károkat téríti meg a Szerződő által választott maximális kártérítési összegig.

Miért érdemes Casco Light-ot kötni?
  • A biztosító a szerződéskötéskor nem vizsgálja a gépjármű korát, szerződéskori értékét, a gépjármű megtett futásteljesítményét.
  • A második éves díjból, illetve a további évek éves díjából az Ügyfél kedvezményt kap, amennyiben az előző évben kármentes volt.
  • A biztosítás díja nem függ a gépjármű teljesítményétől, értékétől.
  • Kedvezményes szerviz és javíttatás az ország 23 pontján a Postaautó Duna Zrt. gépjárműszervizeiben: a PostaCasco-val rendelkező Ügyfél kedvezményt kap gépjárműve szerviz- és egyéb javítási költségeiből – káreseménytől függetlenül is (pl. kötelező szerviz, olajcsere, stb.).

Milyen autóra köthető a Casco Light

Csak személygépkocsira köthető, azon belül is ALFA ROMEO, CITROEN, CHEVROLET, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, FIAT, FORD, HYUNDAI, ISUZU, KIA, LADA, MARUTI, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SUZUKI, TATA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO gyártmányú gépkocsik európai forgalmazású modelljeire köthető.

Ki köthet Casco Light szerződést? Szerződőként az, aki:

  • a szerződéskötést megelőző egy évben nem okozott kárt azzal a személygépjárművével, amire Casco Light szerződést kíván kötni, 
  • rendelkezik kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, 
  • a gépjárműnek a forgalmi engedélybe bejegyzett Üzembentartója vagy a Tulajdonosa, és az ajánlattétel időpontjában a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján a bonus-malus besorolása A00 vagy annál magasabb.