Termékinformációk

EZT A TERMÉKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESíTJÜK.

A Posta Biztosító szeretne mindazok megbízható és hűséges távú partnere lenni, akik felelősen gondolkodnak saját maguk, családjuk, szeretteik jelenéről és jövőjéről. A PostaÉrtékŐr életbiztosítással, mely megtakarítás is egyben, megteremtheti az anyagi hátteret családja és saját céljai megvalósításához, és emellett egyedi igényeihez igazodó életbiztosítási védelemben is részesül.

Milyen biztosítás a PostaÉrtékŐr?
Ú.n. vegyes életbiztosítás, mely halál vagy elérés esetén is fizet. „Dupla csomag” választása esetén a haláleseti és az elérési szolgáltatást is kifizeti a biztosító, így családunk és önmagunk biztonságát hivatott védeni, illetve segítséget nyújt a közeli hozzátartozóknak egy-egy nehéz élethelyzetben. 

Kiknek ajánljuk?
Akik a családjukról, gyermekükről, unokáikról, keresztgyerekeikről, ill. önmagukról szeretnének gondoskodni. A kisebb összegű, rendszeres megtakarítás segít abban, hogy:
  • családunkat anyagi biztonságban tudhassuk akkor is, ha velünk tragédia történik,
  • gyermekeink, unokáink életkezdésének támogatása pl. ne okozzon gondot: a tanulmányok, a pályakezdés, a lakásvásárlás, a házasságkötés, stb.
  • egy-egy különleges cél, álom pl. nyaralás, új autó, lakásfelújítás, stb., valóra válhasson.
Miért érdemes megkötni?
  • A haláleseti biztosítási összeg nem része a hagyatéknak, ezért a jelenlegi jogszabályok szerint nem terheli öröklési illeték.
  • Élethelyzethez alkalmazkodó, rugalmas díjfizetést tesz lehetővé.
  • A Kedvezményezettek személye a tartam során módosítható, így a biztosítás alkalmazkodni tud az életkörülményeink változásához, pl. második gyermek születése.
  • „Dupla biztonság” csomag választható, ami kétszer is szolgáltat: a Biztosított tartamon belüli halála esetén egyrészt kifizeti az aktuális haláleseti biztosítási összeget, másrészt a tartam végén az aktuális lejárati biztosítási összeget.