Termékinformációk

EZT A TERMÉKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESÍTJÜK! 

 

Mert baj esetén Önnek is jár a megkülönböztetett figyelem!

Az Egészségügyi Világszervezet szerint* a közeljövőben drámai módon emelkedik majd a rosszindulatú daganatos betegséggel küzdők száma. Szakértők szerint** 2040-re várhatóan minden negyedik 65 év feletti embert személyesen érinthet, és sajnos a fiatalabbak körében is egyre gyakrabban előfordulhat. 

Fontos tudni azonban, hogy a rák ma már sok esetben gyógyítható. A siker azon is múlik, hogy milyen gyorsan kap az ember segítséget, hozzáfér-e a legjobb terápiához és orvosi konzultációhoz. Továbbá van-e elegendő anyagi és lelki tartaléka ahhoz, hogy minden energiáját a gyógyulásra fordíthassa. Ebben nyújt segítséget a PostaGyógyír, mely Önnek és szeretteinek egy diagnosztizált rákos megbetegedés esetén a választott biztosítási összeg erejéig (1, 2, 3 vagy 5 millió Ft) anyagi támogatást nyújthat a felépüléshez.

Azoknak ajánljuk,

  • akik tudják, hogy mekkora anyagi terhet jelent egy rákos megbetegedés, mert környezetükben előfordult már ilyen,
  • akiknek problémát jelenthetnek a betegséggel járó kiadások,
  • 35 év feletti családos vagy egyedül élő, egészséges felnőtteknek,
  • 65 év feletti egészséges nyugdíjasoknak.

Egy biztosítás, többszörös védelem: nemcsak Önnek, de az egész családnak védelmet jelenthet, hiszen társbiztosítottként akár házastársára is kiterjedhet.

 

Miért érdemes PostaGyógyír biztosítást kötni? 

 

 

Orvosi asszisztenciaszolgáltatás
A biztosító a biztosítás teljes tartama alatt orvosi asszisztenciaszolgáltatást nyújt az Advance Medical Hungary Kft.-n keresztül a Biztosított, Társbiztosított, illetve azok 18. életévét még be nem töltött, velük egy háztartásban élő vér szerinti vagy örökbe fogadott gyermekei részére.

 

 

* Steward BW, Wild CP: Word Cancer Riport, 2014
** King’s College London: Cancer prevalence set to treble, online kcl.ac.uk, 2012.08.20