Termékinformációk

EZT A TERMÉKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESíTJÜK.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik az egyéni öngondoskodásra, és ebben partnerként nagy szerepet játszanak a biztosítók, így a Posta Biztosító is. A mai bizonytalan világban, amikor a legfőbb stressz-forrás a munkahely elvesztésétől való félelem, nagy megnyugvást jelenthet, ha van munkanélküliség, vagy keresőképtelenség esetén segítségünk. Az élet- és balesetbiztosítások nagy részével gondoskodhatunk magunkról, valamint szeretteinkről, azonban költségtérítő szolgáltatást a legtöbb termék nem tartalmaz. Sokaknak viszont vészhelyzet esetére nincs megtakarított pénze, de még ha valamennyit tudtak is félretenni, ez az összeg csupán néhány hónap kiadásaira elegendő.

Milyen biztosítás a PostaMentőÖv?
Folyamatos díjas költségtérítő biztosítás, amely 4 választható biztosítási csomaggal megoldást nyújt az átmeneti keresőképtelenség vagy önhibán kívüli munkanélküliség esetén fellépő anyagi problémákra. Végzetes baleset esetén szeretteinkről is gondoskodhatunk vele.

Kinek ajánljuk?
  • Mindazoknak, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy váratlan esemény esetére külön tartalékot képezzenek. A PostaMentőÖv segítségével havonta egy kisebb összeggel gondoskodhatnak arról, hogy a munkahely önhibán kívüli elvesztése vagy átmeneti keresőképtelenség esetén se maradjanak pénzügyi segítség nélkül.
  • Különösen családfenntartóknak, hiszen esetükben a jövedelem kiesése, az egész család anyagi biztonságát veszélyezteti.
  • Mindkét szülőre is megköthető, dupla biztonságot jelentve a család számára.
  • Hitellel rendelkezőknek, hiszen a hitelt keresőképtelenség, illetve munkanélküliség esetén is törleszteni kell.
  • Munkavállalóknak, akik szeretné biztonságban tudni magukat és hozzátartozóikat.
Hol lehet megkötni?
A PostaMentőÖv biztosítás csak kijelölt postákon köthető meg. A kijelölt posták listáját letöltheti ITT.