Termékinformációk

 

EZT A TERMÉKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESíTJÜK.

Napjainkban egyre hangsúlyosabbá válik az öngondoskodás, különös tekintettel időskorunk anyagi biztonságának megteremtésére. Magyarországon egyre kevesebb gyermek születik, ugyanakkor a várható átlagéletkor emelkedésével az idősek száma folyamatosan nő, ami a társadalom elöregedéséhez vezet. Ennek egyenes következménye, hogy az idősebb korosztályt eltartó fiatal, munkaképes réteg egyre szűkebb és tovább csökken, míg az eltartottak száma folyamatosan nő! A járulékfizetők alacsony száma és a nyugdíjasok egyre magasabb számának következtében az állam eltartó képessége egyre korlátozottabb lesz.

A nyugdíjrendszer változásával az öngondoskodás egyre hangsúlyosabbá válik, és nekünk kell megteremtenünk idős korunk anyagi biztonságát. Időben kell elkezdenünk a megtakarítást, hiszen akkor tudunk félretenni, amikor még aktív keresők vagyunk. 


Erre jelent megoldást a PostaNyugdíj Program, különböző élethelyzetekhez (pl. munkanélkülivé válás, jövedelmi helyzet változása) rugalmasan alkalmazkodó megtakarítási lehetőségként. Segítségével hosszútávon készülhetünk fel nyugdíjas éveink anyagi finanszírozására.


Kétféle módozatot ajánlunk:

Miért érdemes megkötni?

  • A biztosítási szolgáltatásokat nem egyenes ági rokon esetén sem terheli öröklési illeték, a haláleseti szolgáltatás összege nem része a hagyatéki eljárásnak.
  • A jelenleg hatályos jogszabály szerint minimum 10 éves futamidő esetén a lejárati szolgáltatás, illetve a 10 év utáni teljes visszavásárlás kamatadó-mentes.
  • Élethelyzethez alkalmazkodó, rugalmas díjfizetést tesz lehetővé.
  • Többféle kiegészítő biztosítás közül választhat igényeinek megfelelően.