Vemoco PostaCasco - Termékinformációk

EZT A TERMÉKÜNKET JELENLEG NEM ÉRTÉKESÍTJÜK!

Autóvezetőként tudjuk, hogy a közlekedés fokozott figyelmet igényel, gépkocsink és saját biztonságunk rengeteg veszélynek van kitéve az utakon. A közlekedésen túl gépkocsink biztonságát más tényezők is veszélyeztethetik: autónkat bármikor feltörhetik, ellophatják, esetleg elemi csapás érheti. A casco biztosítás erre nyújt megoldást: megtéríti a gépjárműben keletkezett saját hibás vagy ismeretlen által okozott károkat.

Vemoco PostaCasco biztosítás különlegessége, hogy a magyar piacon egyedülálló módon valósítja meg a „pay as you drive” elméletet (vagyis fizess úgy, ahogy vezetsz). A termék konstrukciója ugyanis egy teljes körű casco biztosítást ötvöz egy mobil eszközzel, ami a gépjárműből kinyert adatok alapján pontos képet ad az Ön vezetői szokásairól. A készülék többek között mobil kommunikációs képességgel, ütésérzékelővel és GPS-szel is rendelkezik, gyakorlatilag folyamatos kapcsolatot biztosít az ingyenesen letölthető okostelefon-alkalmazással és a webes felülettel, ahol a vezetési értékek bármikor megtekinthetők, illetve az Ön segítségére álló Vemoco ügyelettel.

Az autójáról folyamatosan érkező információk segítségével biztonságosabbá és olcsóbbá válik a gépjárműhasználat, így megfelelő vezetési technika esetén nemcsak biztosításának költsége, de az autó fogyasztása, szervizköltsége is csökkenthető. A Vemoco-készülékbe épített ütésérzékelőnek köszönhetően vészhelyzet érzékelése esetén az eszköz azonnal elindítja a riasztási folyamatot, így a sofőr azonnali mentést kaphat. Lopás esetén a készülék riasztást küld, és pontosan lokalizálja a járművet. A Vemoco felügyeleti szolgáltatás folyamatosan fizetett előfizetési díj ellenében Magyarországon és külföldön is a nap 24 órájában elérhető.

A készülékkel és a szolgáltatással kapcsolatos további tudnivalókról részletesen ITT tájékozódhat. 
Vemoco PostaCasco szerződéskötést követően ITT vásárolhat kedvezményesen készüléket.

Milyen biztosítás a Vemoco PostaCasco?
A weboldalunkon megköthető gépjármű-biztosítás, mely teljes körű védelmet nyújt elemi-, lopás-, rablás-, üvegtörés és töréskárok esetére.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik(nek):

 • teljes körű biztosítási fedezetet igényelnek autójuk megóvása érdekében,
 • személygépjárművük legfeljebb 10 éves,
 • a bonus-malus besorolásuk A00 vagy annál magasabb,  
 • gyakorlott személygépjármű vezetők,
 • érdeklődnek a piacon úttörő újítások iránt,
 • szívesen kísérik figyelemmel a saját vezetési jellemzőiket egy app-ban,
 • jól vezetnek, és ezért alacsonyabb casco díjat szeretnének fizetni. 

Mennyibe kerül a Vemoco PostaCasco biztosítás?

Amennyiben a szerződő Vemoco PostaCasco szerződést köt, majd Vemoco-készüléket vásárol és a készülék megvásárlásakor megadja Vemoco PostaCascoszerződésének számát, vagy kalkulációkor már rendelkezik Vemoco-készülékkel és szerződéskötéskor megadja Vemoco User-ID azonosítóját, akkor 25% kedvezményre jogosult a Vemoco PostaCasco biztosítás első negyedéves időszakára vonatkozó díjból.

A második negyedévtől kezdve a szerződés díjából a szerződő 0-40% között jogosult kedvezményre a Vemoco Biztosítási Index értékének alakulása szerint. A Vemoco Biztosítási Index a megfigyelt időszakok során tanúsított vezetői magatartási adatokon alapul, amit a gépjárműbe szerelt Vemoco-eszköz szolgáltat. Az első megfigyelt időszak vége a kockázatviselési kezdet időpontjától számított 45. nap, azt követően a megfigyelési időszakok 3 hónaposak.

Ennek köszönhetően a biztosítás díja negyedévről negyedévre változhat (havi fizetési ütem választása esetén is) a Vemoco Biztosítási indexhez rendelt kedvezmény mértékétől függően.

Fontos!

Amennyiben a Vemoco eszköz adott napon, bármekkora időintervallumban azért nem szolgáltat mérési adatot, mert a Vemoco eszköz nincs csatlakoztatva a gépjárműhöz (pl. lehúzzák azt a csatlakozóról szervizelés miatt), akkor megfigyelési időszakonként egyszer, az első alkalommal, az érintett nap úgy kerül figyelembevételre a Vemoco Biztosítási Index meghatározásakor, mintha az adott napon a jármű parkolt volna.  A következő esetben, amikor lehúzzák a Vemoco eszközt a csatlakozóról, vagy a legelső lehúzást követő napon az eszközt továbbra sem csatlakoztatják, a második nap már úgy kerül figyelembevételre a Vemoco Biztosítási Index meghatározásakor, mintha a Vemoco eszköz a legrosszabb vezetői magatartás indexet mérte volna.

Mennyibe kerül a Vemoco felügyeleti szolgáltatás?

A szolgáltatás bruttó havi díja:

 • Alapszolgáltatás 1 900 Ft/hó
 • Prémium szolgáltatás 3 200 Ft/hó

Miért érdemes  Vemoco PostaCasco-t kötni?

 • A szemlézés díját a Magyar Posta Biztosító Zrt. átvállalja.
 • Három önrész opció közül lehet választani, így lehetőség van magasabb önrész választásával alacsonyabb díjat elérni:

  • 10% - minimum 50 000 Ft
  • 10% - minimum 100 000 Ft vagy
  • 10% - minimum 200 000 Ft
 • Tartalmaz poggyászbiztosítást: a biztosított gépjármű mellett a gépjárműben a biztosítási feltételeknek megfelelően elhelyezett személyes használati tárgyak is biztosítottak 50 000 Ft-ig, egy biztosítási évben egy alkalommal.
 • Nincs értékcsökkenés, részkár esetén újértéken térítjük a sérült alkatrészeket (kivéve kopó-forgó alkatrészek ill. előzménykárok esetén a szakszerűtlenül javított elemek).
 • Nem kérünk különleges lopás elleni védelmet, elegendő a gyárilag beépített védelem (általában indításgátló).
 • Kedvezményes szerviz és javíttatás az ország 23 pontján a Postaautó Duna Zrt. gépjárműszervizeiben: a Vemoco PostaCasco-val rendelkező Ügyfél kedvezményt kap gépjárműve szerviz- és egyéb javítási költségeiből – káreseménytől függetlenül is (pl. kötelező szerviz, olajcsere, stb.).
 • Újdonság: a szerződő a vezetői szokásainak megfelelő kedvezményes díjat fizet – minél jobb vezetői magatartási adatai vannak, annál magasabb kedvezményt érhet el. 

Ki és milyen gépjárműre köthet Vemoco PostaCasco biztosítást

 • A Magyarországon bejegyzett, magyar rendszámtáblával és forgalmi engedéllyel rendelkező normál üzemeltetésű személygépkocsira köthető.
 • Olyan gépjárműre köthető, melynek a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésének bonus-malus besorolása legalább A00.
 • Legfeljebb 10 éves járművekre köthető, melyek a biztosító gyártmánylistájában szerepelnek.
 • Bárki megkötheti, aki a jármű megóvásában érdekelt, és határozatlan időtartamra kíván casco biztosítást kötni.

Számolja ki és kösse meg Casco biztosítását ITT!