Kiegészítő biztosítások

Repülővel utazik Európán belül? Kössön a PostaUtasŐr utasbiztosításhoz REPÜLŐS kiegészítő biztosítást!

 
Európai úti cél esetén, repülővel történő utazáshoz válassza repülős kiegészítő biztosításunkat. Ha az utazás során érintett járatot, járatokat törlik, vagy legalább 3 órát késik, vagy visszautasítják a beszállást, akkor a biztosító 50 000 Ft-ot térít.

A kiegészítő biztosítás valamennyi külföldi célú PostaUtasŐr utasbiztosítási csomaghoz köthető.

 

Utazása során sportolni fog? Kössön a PostaUtasŐr utasbiztosításhoz kiegészítő SPORTBIZTOSÍTÁST!

A kiegészítő sportbiztosítás extrém és versenysportok közben bekövetkezett balesetekre, valamint a sportfelszerelésekre is kiterjed.

  • Különdíj ellenében, csak Optimum és Prémium csomag mellé választható;

  • 70 éves kortól nem köthető;

  • Egy biztosítási esemény kapcsán csak egy kockázatra terjed ki, a biztosító csak egyszeresen nyújt szolgáltatást.

Szolgáltatások:

  • Versenysport: biztosító a külföldi edzéseken és versenyeken bekövetkező balesetek esetén is vállalja a választott csomagnak megfelelően az utasbiztosítási szolgáltatások teljesítését.

  • Extrém sport: A biztosító a biztosított extrém sportok esetén is vállalja a választott csomagnak megfelelően a bekövetkezett biztosítási esemény kapcsán az utasbiztosítási szolgáltatások teljesítését.

A kiegészítő sportbiztosítás - a választott csomagnak megfelelő limittel - a téli és a nyári sportfelszerelésre is kiterjed.

A biztosító az alábbi nevesített sporttevékenységeket tekinti extrém sportnak: Akadályfutás (pl.: a Spartan race), mountain biking, triál kerékpározás, gyorskerékpározás (teremben), BMX kerékpározás, gokart, quad, bungee jumping, íjászat, lovaglás, vívás - kard, tőr, párbajtőr, sandboarding, sandskiing, airboard, búvárkodás 40 méterig, hegymászás (3000 méterig), kanyoning, hydrospeed, parasailing, jetski, flyboard, rafting, vadvízi kajak és -kenu, hobbi szintű szabadidős vitorlázás vagy horgászat hajóról (a parttól számított 12 tengeri mérföld távolságig), tengeri kajakozás vagy kenuzás (parttól 5 km távolságig), wakeboard, waveski, windsurf,vízisí, kite surfing, kite wing, mezítlábas vizisí, hullámlovaglás, hórafting, hótalpas túrázás, monosí, motoros szánozás, síbiciklizés (síbob), snowblade. Extrém parkban vagy "funparkban" végzett sporttevékenységek. Veszélyes csapatsportok, mint pl.: amerikai foci, rögbi, jégkorong.


Autóval utazik? Kössön a PostaUtasŐr utasbiztosításhoz AUTÓS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS kiegészítő biztosítást!

Utazásaink során nemcsak egy váratlan baleset vagy betegség miatt kerülhetünk nehéz helyzetbe, hanem az is kellemetlenséget okozhat, ha autónk meghibásodik. Idegen országban szervizt találni nem könnyű feladat, nem is beszélve a felmerülő költségekről. Az ilyen helyzetekben nyújt segítséget a PostaUtasŐr szerződés mellé köthető, autós segítségnyújtás kiegészítő biztosítás.

Az autós segítségnyújtás kiegészítő biztosítás a személyautóval utazó Ügyfeleknek nyújt segítséget, ha az autó műszaki meghibásodás, közlekedési baleset miatt váratlanul működésképtelenné, vagy a közúti forgalomban való használatra alkalmatlanná válna.

Biztosítható minden olyan személygépjármű

  • amelyben az állandó ülőhelyek száma legfeljebb 9 – a vezető ülését is beleértve,

  • amely a szerződéskötés pillanatában menetképes,

  • amely érvényes magyar forgalmi engedéllyel és rendszámmal rendelkezik, nem töltötte be 15. évét (a biztosítás kezdetének évszáma mínusz a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő gyártási év).

Egy szerződésen belül legfeljebb 8 gépjárműre is van mód ezt a kiegészítő biztosítást kötni.

 

Óvja értékeit! Kössön a PostaUtasŐr utasbiztosításhoz kiegészítő POGGYÁSZ EXTRA biztosítást!

A kiegészítő biztosítással a poggyászokban esett károkat az alap biztosítási csomagok limitjei helyett maximum 500 000 Ft-ig térítjük, tárgyankénti emelt limittel, ami 50 000 Ft.

Amennyiben a Posta Biztosító applikációján keresztül a kiválasztott 5 tárgyat lefotózza Ügyfelünk és feltölti az utazás megkezdése előtt, úgy a térítési limit tárgyanként 100 000 Ft, maximum összesen 500 000 Ft-ra emelkedik meg.

A kiegészítő biztosításban vállaljuk a műszaki cikkek biztosítását is a megadott limiteken. A fotókat a kockázatviselés napja előtt fel kell tölteni kivéve, ha aznap írja alá a szerződést. Ez esetben a kötés napján még elfogadjuk a fotókat.

Biztosítási esemény az útipoggyász, az úti okmány rendőrségnél, közlekedési szervnél, szállodánál jegyzőkönyvvel bejelentett betöréses/feltöréses lopása, elrablása, közúti baleset vagy orvos által igazolt személyi sérüléssel együtt járó balesetből, tűz vagy elemi csapásból eredő megsemmisülése, vagy ezen eseményekből eredő megrongálódása.

 

Óvja mások épségét is! Kössön a PostaUtasŐr utasbiztosításhoz kiegészítő FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁST!

A kiegészítő biztosítással 10 000 000 Ft-ig vállaljuk a szerződés felelősségbiztosítási fedezetét az alapbiztosítás felelősségi limiten felül. Bármelyik alapcsomaghoz megköthető.