Posta Hűségkártya program

A Posta Hűségkártyával rendelkező Ügyfeleink részére - a postán megkötött szerződések esetén - az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

  • A Posta Biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatásának (PostaAutóŐr) igénybe vétele esetén 5 %-os díjkedvezmény a mindenkori hatályos tarifa szerint, amennyiben azt a biztosítási ajánlaton igénylik. A kedvezmény igényléséhez, a hűségkártya azonosítók (Igénylőlap sorszáma vagy a Posta Hűségkártya vonalkód azonosító, és a kártyaszám utolsó 4 számjegye) megadása szükséges.
  • A Posta Biztosító PostaUtasŐr utasbiztosítási szolgáltatásának igénybe vétele esetén 10%-os díjkedvezmény, amennyiben azt a biztosítási ajánlaton igénylik. A kedvezmény Optimum és Prémium csomag választása esetén igényelhető, a hűségkártya azonosítók (Igénylőlap sorszáma vagy a Posta Hűségkártya vonalkód azonosító, és a kártyaszám utolsó 4 számjegye) megadásával. A Posta Hűségkártya kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és keddenként nem duplázható.
A Posta Hűségkártyával igénybe vehető további kedvezményekről, a pontgyűjtés és a pontbeváltás feltételeiről ITT olvashat részletesen.