Termékinformációk

Ifjú éveinken túljutva egyre gyakrabban gondolunk az elmúlásra. Az ismerősök, családtagok fájdalmas elvesztése, a betegségek felidézhetik bennünk a kérdést: Vajon meddig élünk és mennyi időt tölthetünk szeretteinkkel? Még éltünkben hogyan gondoskodhatunk róluk, arról az időszakról, amikor mi már nem leszünk?

Súlyos gondokat, nagy terheket vehetünk le a vállukról, ha még időben gondoskodunk a végső búcsúztatónkról, a tisztességes temetés körülményeinek megteremtéséről.

A PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást azoknak ajánljuk, akik

  • gondoskodni szeretnének temetésük várható költségeinek fedezéséről, hiszen szeretteikre épp elég terhet ró a gyász fájdalma,
  • számára fontos a méltó végtisztesség,
  • egyedülállók, nincsenek olyan közeli hozzátartozóik, akik a temetés kiadásait felvállalnák

Egy biztosítás az örök emlékért…
A PostaÖrökhagyó életbiztosítást 60-tól 78 éves korig bárki egyszerűen megkötheti a postákon. Nincs szükség hozzá sem orvosi vizsgálatra, sem egészségügyi kockázat-elbírálásra. A Biztosított halála esetén a biztosító kifizeti az aktuális biztosítási összeget a szerződésben megjelölt Kedvezményezett(ek) részére, akik lehetnek családtagok, ismerősök. A kifizetés pedig akár 2 órán belül is megtörténhet.

 PostaÖrökhagyó szerződését az Önhöz legközelebb eső postán kötheti meg.