PostaCasco díjkalkuláció és ügyféligény-felmérés

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ügyféligény-felmérő

Rendelkezik Ön más biztosítónál casco biztosítással ugyanerre a gépjárműre?

Tart attól, hogy az elemi károk (pl. jégverés) kárt okozhatnak gépjárművében?

Tart attól, hogy ellopják az autóját?

Alapadatok
Kérjük, adja meg, hogy nő/férfi vagy cég kíván ajánlatot kérni! Figyelem! A díj kalkulációjakor a Biztosított adatait kell megadni. Ha a Szerződő és a Biztosított személye megegyezik, akkor a Szerződő adatait adja meg!
Kérjük, adja meg a Biztosított lakhelyének irányítószámát! Figyelem! A díj kalkulációjakor a Biztosított adatait kell megadni. Ha a Szerződő és a Biztosított személye megegyezik, akkor a Szerződő adatait adja meg!
Kérjük, adja meg, hogy mikorra kéri a kockázatviselés kezdetét! Figyelem! Ha nem 0 kilométeres gépjárműt kíván biztosítani, akkor a kockázatviselés legkorábban a szemlét követő nap 00 órakor kezdődik!
Gépjármű adatok:
Kérjük, válassza ki a biztosítandó járműre vonatkozó, kötelező felelősségbiztosítása szerinti B/M besorolását! Tájékoztatjuk, hogy Casco szerződést malus besorolás (M1 - M4) esetén nem áll módunkban kötni.
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a biztosítandó gépjármű fajtáját!
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a biztosítandó gépjármű hajtóanyagát!
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a biztosítandó gépjármű gyártmányát! Tájékoztatjuk, hogy csak az itt található gyártmányokra kalkulálható casco díj.
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a biztosítandó gépjármű típusát! Tájékoztatjuk, hogy csak az itt található típusokra kalkulálható casco díj.
Kérjük, adja meg a gépjármű teljesítményét kW-ban! A gépjármű kW értéke a forgalmi engedély P.2 mezőjében olvasható adat.
Kérjük, válassza ki a jármű üzemeltetésének jellegét! Tájékoztatjuk, hogy taxira, bérautóra, oktató autóra, nemzetközi fuvarozást végző autóra nem áll módunkban casco ajánlatot adni.
Kérjük, adja meg a futásteljesítményt kilométerben! Tájékoztatjuk, hogy maximum 150.000 km futásteljesítményig áll módunkban casco ajánlatot adni.
Kérjük, adja meg a gépjármű gyártási évét! Az adat a forgalmi engedély Q pontja alatt olvasható.
Okozott a Biztosított olyan kárt a megelőző 2 évben, melynek kapcsán a gépjármű kötelező felelősségbiztosítása alapján biztosítási szolgáltatás teljesítésére (kárkifizetésre) került sor?
Kérjük, válassza ki a fizetés ütemét! Havi díjfizetési gyakoriság nem választható csekkes fizetési mód esetében.
Kérjük, adja meg a fizetési módot! Csekkes fizetés esetén negyedéves, féléves vagy éves fizetési ütemet tud választani, átutalás vagy csoportos beszedési megbízás esetén Önnek folyószámlával kell rendelkeznie!
Nyilatkozat az igényfelmérésről