Aktuális akciók

Jövőtervező biztosítások a Postán az egész családnak!

Az öngondoskodás nemcsak saját boldogulásunkról, de gyermekünk, unokánk, párunk biztonságáról is szól. Jövőtervező biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes élethelyzetének és terveinek legmegfelelőbbet.

Jövőtervező biztosítás megkötésével laptopot nyerhet!

Kössön folyamatos díjas életbiztosítást* a Postán 2020.07.13. és 2020.08.16. között, és megnyerheti a 3 db HP 250 típusú laptop egyikét.

Sorsolás 2020.09.30-án.

A nyereményjáték szabályairól ITT olvashat:

 

Készíttessen előkalkulációt, és nyerjen okostelefont!

2020.07.13. és 2020.08.16. között folyamatos díjas életbiztosításainkhoz* előkalkulációt készíttető Ügyfeleink között egy iPhone 11 okostelefont sorsolunk ki 2020.08.19-én. A laptopok sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak. A nyereményjáték szabályairól ITT olvashat: 

A nyereményjátékban részt vevő termékek: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás. A PostaNyugdíj Prémium csak a szerződést kötők nyereményjátékában vesz részt.

 

Kérje munkatársaink segítségét a választáshoz és az előkalkulációhoz!

Gondoskodjon párjáról, és váltsák valóra közös álmaikat!

PostaSzemünkfénye: megtakarítási célú életbiztosítás pároknak, házaspároknak 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összeggel, minimum 10 éves futamidő és 20 000 forintos havi díj esetén, , ha az esedékes díjat a teljes tartam alatt folyamatosan megfizették.

 

 

Jövőtervezés és gondoskodás kedvezménnyel – PostaSzemünkfénye már havi 7 000 Ft-tól

Az akciós időszakban a gyermekek, unokák vagy saját jövőnket megalapozó álmok, tervek valóra válását segítő megtakarítással egybekötött, 20 éves tartam alatti PostaSzemünkfénye életbiztosításunk most 7 000 forintos akciós havi díjjal köthető meg.