Aktuális akciók

Életbiztosítások a Postán!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Okos döntéséért okosóra jár!

Ha az akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt, és a havi díj legalább 15 000 Ft, az Ön ajándéka egy elegáns Alcor Move Plus okosóra.* Egy sport-fitnesz okosóra használatával hatékonyabbá tehetjük a mindennapjainkat. A készülék amellett, hogy folyamatosan méri pulzusunkat, rögzíti a nap során megtett lépéseket, ill. az alvással töltött időt is, lehetővé teszi az iOS- és Android rendszerű okostelefonunk kezelését is.

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik, és a szerződés legalább 30 napig érvényben van. Az okosóra esetében további feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Az okosóra a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.02.28-ig, a receptkönyv a szerződés létrejöttét követő 30. naptól, de legkésőbb 2018.11.30-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték.

Jövőtervezés felsőfokon, desszertreceptkönyv ajándékba!

 

Ínycsiklandozó édességrecepteket tartalmazó könyvvel ajándékozzuk meg mindazokat, akik az akciós időszak alatt legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést kötnek, melynek havi díja legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot.* A könyvben szereplő recepteket a Nosalty.hu, Magyarország legnépszerűbb receptoldala és gasztromagazinja nyújtotta.

 

Tervezze meg jövőjét velünk, és nyerjen hasznos segítséget a konyhájába!

Hetente egy-egy értékes konyhai robotgépet sorsolunk ki azok között, akik a Postán az akciós időszakban folyamatos díjas életbiztosításainkhoz (PostaNyugdíjAranytartalék, PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye, PostaÖrökhagyó, PostaGyógyír és/vagy PostaÉletŐr) kapcsolódó előkalkulációt készíttetnek.

A nyereményjáték szabályzatát letöltheti ITT.

Gratulálunk nyerteseinknek:

1. hét KOVÁCS SZABOLCS, GÖDÖLLŐ
2. hét SZÖKŐCS LAJOS, HAJDÚSZOBOSZLÓ
3. hét PÓLIK ANTAL ISTVÁNNÉ, GÁVAVENCSELLŐ
4. hét   DAJKA HENRIK, PISKÓ


Nyerjen kedvenc desszertreceptjével wellnesshétvégét!

Töltse fel kedvenc desszertreceptjét és a desszert fotóját a www.receptposta.hu oldalra, hogy megnyerhesse a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába vagy a 2 db Media Markt-utalvány egyikét (50 000 vagy 25 000 Ft értékben). Sorsolás: 2018.10.18-án, 11 órakor.

A nyererményjáték szabályzatát letöltheti ITT.  

 

Tervezzen legalább 10 évre, és 10%-kal többre számíthat!

PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék biztosításnál 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összegre számíthat, ha legalább 10 évre szerződik, és az Ön által választott havi díjat megszakítás nélkül fizeti a tartam végéig. PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék esetén a havi díjnak el kell érnie a 20 000 Ft-ot.

Kedvezünk az álmoknak!

Az akciós időszakban a gyermekek, unokák jövőjét megalapozó, személyes álmaik, terveik valóra válását segítő megtakarítással egybekötött, 20 éves tartam alatti életbiztosításaink akciós havi díjjal köthetők meg:

PostaSzemünkfénye már 6 500 Ft-tól;

PostaMozaik Megtakarítás már 8 500 Ft-tól.