Aktuális akciók

Jövőtervezés ajándékkal! 

Kössön 2021.08.23. és 2021.10.10. között legalább 10 éves tartamú PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye folyamatos díjas életbiztosítási szerződést, minimum 8 000 forintos havi díjjal, és egyhavi díjat átvállalunk Öntől!

Az akcióban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék.

 

Kedvezzen Önnek a szerencse!

A 2021.08.23. és 2021.10.10. között folyamatos díjas életbiztosítási díjat kalkuláltató és szerződést kötő Ügyfeleink részt vesznek az aktuálisan futó „Jövőtervező nyereményjátékunkban” is, ahol értékes ajándékokat nyerhetnek.

Aktuális Jövőtervező nyereményjátékunkról további részleteket IDE kattintva olvashat.

 

Gondoskodjon gyermeke, unokája jövőjéről, anyagilag biztonságosabb életkezdéséről, segítsen álmai, céljai megvalósításában!

 

10%-kal megnövelt elérési összeget adunk a PostaSzemünkfénye megtakarítási célú életbiztosítást kötőknek, minimum 10 éves futamidő és 20 000 forintos havi díj választása esetén, ha az esedékes díjat a teljes tartam alatt folyamatosan megfizették.

PostaSzemünkfénye már havi 7 000 Ft-tól elérhető: az akciós időszakban megkötött, 20 év időtartam alatti PostaSzemünkfénye életbiztosításunk már 7 000 forintos akciós havi díjjal megköthető.