Aktuális akciók

Gondoskodjon szerettei biztonságáról, és nyerjen! 

Az öngondoskodás nemcsak saját boldogulásunkról, de gyermekünk, unokánk, párunk biztonságáról is szól. Jövőtervező biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes élethelyzetének és terveinek legmegfelelőbbet.

Folyamatos díjas életbiztosítás megkötésével LG Smart LED-televíziót nyerhet!

Kössön folyamatos díjas életbiztosítást a Postán 2021.02.08. és 2021.04.04. között, és nyerje meg a két 139 cm átmérőjű LG Smart LED okostelevízió egyikét! A 2021.05.06-i sorsoláson azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak. A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

 

Készíttessen díjkalkulációt, és nyerje meg értékes ajándékaink egyikét!

Nálunk Ön választhatja ki nyereményét! Készíttessen 2021.02.08. és 2021.04.04. között díjkalkulációt folyamatos díjas élet- biztosításainkhoz, nyerjen, és válassza ki az Önnek legjobban tetsző ajándékot: vezeték nélküli álló porszívót, akkumulátoros fúrógépet vagy darálós kávéfőzőt. A díjkalkulációt készíttetők között két időpontban, 2021.03.10-én és 2021.04.07-én egy-egy nyertest sorsolunk ki. A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

 

Mindkét sorsoláson részt vevő termékek:

  • PostaSzemünkfényeÚtravaló jövőbiztosítás a gyermekeknek, az unokáknak
  • PostaMozaik Megtakarítás Megtakarítási célú életbiztosítás
  • PostaNyugdíj AranytartalékA nyugdíjas évek biztonságáért
  • PostaÖrökhagyó - Méltóság Önnek, segítség szeretteinek
  • PostaÉletŐr - Kockázati életbiztosítás, gondoskodás a családról
  • PostaNyugdíj PrémiumJövőtervezés, öngondoskodás (a termék csak a szerződést kötők játékában vesz részt)

 Kérje postai munkatársaink segítségét a választáshoz és a díjkalkulációhoz!


Gondoskodjon gyermeke, unokája jövőjéről, anyagilag biztonságosabb életkezdéséről, segítsen álmai, céljai megvalósításában!

 

PostaSzemünkfénye: megtakarítási célú életbiztosítás gyermekes szülőknek, nagyszülőknek 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összeggel, minimum 10 éves futamidő és 20 000 forintos havi díj esetén, ha az esedékes díjat a teljes tartam alatt folyamatosan megfizették.


Jövőtervezés és gondoskodás kedvezménnyel

A pároknak, házaspároknak szóló PostaSzemünkfénye megtakarítási célú életbiztosításunk:

Az akciós időszakban a gyermekek, unokák vagy saját jövőnket megalapozó álmok, tervek valóra válását segítő megtakarítással egybekötött, 20 év időtartam alatti PostaSzemünkfénye életbiztosításunk már 7 000 forintos akciós havi díjjal köthető meg!