Aktuális akciók

Életbiztosítások a Postán!

Gondoskodás, megtakarítás, jövőtervezés nyereményekkel és ajándékokkal!

Válasszon a személyes terveinek, életcéljainak legmegfelelőbb jövőtervezési lehetőségek közül, és megajándékozzuk!

Kössön az akciós időszakban, 2018.10.15. és 2018.12.16. között legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítási szerződést, és megajándékozzuk.*

Amennyiben a szerződésének havi díja:

  • legalább 15 000 Ft, egy Alcor Myth 6’’ 4GB e-book-olvasóval ajándékozzuk meg, 100 db előre letöltött, jogtiszta olvasmánnyal. Az elektronikus könyvolvasó praktikus, kicsi, könnyű, a táskánkban vagy a zsebünkben is elfér, így az olvasás élménye mindenhová elkísér bennünket;
  • legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot, egy hordozható mobiltöltőt adunk ajándékba. A mobiltöltő egy olyan külső, hordozható akkumulátor, amellyel fel tudjuk tölteni a lemerülőben lévő mobiltelefonunkat, tabletünket, GPS-ünket.

 *Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik, és a szerződés legalább 30 napig érvényben van. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.04.30-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A képek illusztrációk.

 Szeretne egy iPhone 7 okostelefont nyerni?

Készíttessen előkalkulációt a postai munkatársunk segítségével folyamatos díjas életbiztosításaink bármelyikéhez (PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr és/vagy PostaGyógyír) vagy PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosításunkhoz az akciós időszakban, és a 2018.12.21-i sorsoláson egy iPhone 7 okostelefont nyerhet. A nyereményjáték szabályzatát letöltheti ITT.

 

Tervezzen legalább 10 évre, és 10%-kal többre számíthat!

PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék biztosításnál 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összegre számíthat, ha legalább 10 évre szerződik, és az Ön által választott havi díjat megszakítás nélkül fizeti a tartam végéig. PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék esetén a havi díjnak el kell érnie a 20 000 Ft-ot.

Kedvezünk az álmoknak!

Az akciós időszakban a gyermekek, unokák jövőjét megalapozó, személyes álmaik, terveik valóra válását segítő megtakarítással egybekötött, 20 éves tartam alatti életbiztosításaink akciós havi díjjal köthetők meg:

PostaSzemünkfénye már 6 500 Ft-tól;

PostaMozaik Megtakarítás már 8 500 Ft-tól.