Aktuális akciók

Én már döntöttem. Válassza Ön is a Posta Biztosító nyugdíjbiztosítását, és nyerjen!

A Posta Biztosító jövőtervező életbiztosításai között Ön is megtalálhatja a személyes terveinek, céljainak legmegfelelőbb lehetőséget. Teremtse meg nyugdíjas éveinek anyagi biztonságát a PostaNyugdíj Aranytartalék vagy a PostaNyugdíj Prémium nyugdíjbiztosítás választásával, és az akciós időszakban értékes nyereményekre tehet szert! 

Jövőtervező biztosítás megkötésével csúcskategóriás laptopot nyerhet!

Kössön folyamatos díjas életbiztosítást* a Postán 2020.10.26. és 2020.12.06. között, és nyerjen Lenovo IdeaPadet! Két időpontban (2020.11.27-én és 2020.12.17-én) egy-egy nyertest sorsolunk ki. A laptop sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak.

A nyereményjáték részleteiről itt valamint itt olvashat.

 

Nálunk Ön választhatja ki nyereményét!

Készíttessen 2020.10.26. és 2020.12.06. között díjkalkulációt folyamatos díjas életbiztosításainkhoz* a Postán, nyerjen, és válassza ki az Önnek legjobban tetsző ajándékot: elektromos rollert, konyhai robotgépet vagy lakberendezési utalványt. Két időpontban (2020.11.18-án és 2020.12.09-én) egy-egy nyertest sorsolunk ki. 

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

 

* A sorsolásokon részt vevő termékek:

  • PostaSzemünkfénye - Megtakarítási célú életbiztosítás szülőknek, pároknak
  • PostaMozaik Megtakarítás - Szabad felhasználású, megtakarítással egybekötött életbiztosítás
  • PostaNyugdíj Aranytartalék - Nyugdíjbiztosítás 20%-os adójóváírási lehetőséggel
  • PostaNyugdíj Prémium - Nyugdíjbiztosítás 20%-os adójóváírási lehetőséggel (a termék csak a szerződést kötők játékában vesz részt)
  • PostaÖrökhagyó - Kegyeleti célú életbiztosítás - Méltóság Önnek, segítség szeretteinek
  • PostaÉletŐr - Kockázati életbiztosítás, gondoskodás a családról

Használja ki maximálisan az Önt megillető 20%-os adójóváírást!

Az adóévben megfizetett nyugdíjbiztosítási díj után minden évben 20% adójóváírás igényelhető, maximum 130 000 Ft-ig. Az adójóváírás hozammal növelt értéke az Ön megtakarításait, vagyis későbbi nyugdíjas jövedelmét gyarapítja évről évre.

Éljen a különdíj befizetésének lehetőségével! Fordítsa saját hasznára befizetett adóforintjait!

Ha minimum 50 000 forintot befizet legkésőbb 2020.12.18-ig a nyugdíjbiztosítási szerződése különdíjas számlájára, a jelenleg hatályos adójogszabály szerint további adójóváírást igényelhet a szerződésen 2020.12.31-ig jóváírt díjak után.

Kérje postai munkatársaink segítségét a választáshoz és a díjkalkulációhoz!