Aktuális akciók

Életbiztosítások a Postán!

Gondoskodjon szerettei, Önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

 

Tegye biztonságossá a kiszámíthatatlan jövőt, és élje át a jóízű felfrissülés élményét nap mint nap!

 

Kössön az akciós időszakban, 2019.01.28. és 2019.03.31. között legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítási szerződést, és megajándékozzuk.*

 

Amennyiben a szerződésének havi díja:

  • legalább 15 000 Ft, az Ön ajándéka egy Krups Nescafe Dolce Gusto kapszulás kávéfőző;

  • legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot, egy kézi tejhabosítót adunk ajándékba.

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.08.15-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A képek illusztrációk.

 

Szeretne egy Philips okostelevíziót nyerni?

 

Készíttessen előkalkulációt a postán folyamatos díjas életbiztosításaink** bármelyikéhez, és a 2019.04.05-i sorsoláson egy 139 cm átmérőjű Philips okostelevíziót nyerhet.

A nyereményjáték szabályzatát letöltheti ITT.

**A következő biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes életcéljainak legmegfelelőbbet: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, PostaGyógyír.