NEGYEDÉVES JÖVŐTERVEZŐ NYEREMÉNYJÁTÉKAINK

Mit kínál Önnek a jövőtervező nyereményjátékok évnyitó időszaka?

Készíttessen a 2022.04.01. és 2022.06.30. közötti akciós időszakban díjkalkulációt, és legyen a két szerencsés nyertes egyike! 2022.07.05-én 2 db, egyenként 100 000 Ft értékű JYSK ajándékutalványt sorsolunk ki!


 

  • Az egyik nyereményt a PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítási díjat kalkulálók között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaUtasŐr és PostaÉdesOtthon lakásbiztosítási díjat kalkuláltatók között sorsoljuk ki.

Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ugyanebben az időszakban biztosítási szerződést kötő Ügyfeleink között 2 db Philips XC8347/01 vezeték nélküli állóporszívót sorsolunk ki 2022.08.09-én.


  • Az egyik nyereményt a PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaNyugdíj Prémium, PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást kötők között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaUtasŐr és PostaÉdesOtthon lakásbiztosítási szerződést kötők között sorsoljuk ki.

 

A 2 db Philips álló porszívó sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak.

Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

Termékeinkről részletesen itt tájékozódhat.